egészségügy

2021.02.17. 11:53

Kardiológia: az orosházi kórház fogadja a szarvasi betegeket is

A szarvasi szakrendelőben az elmúlt években dr. Kisházi Julianna látta el a kardiológiai szakrendelést. A főorvos azonban február 15-től főállásban visszatért az orosházi Dr. László Elek Kórház kardiológiájára, ezzel egy időben pedig megszüntette rendelését Szarvason. A kardiológiai vizsgálatra váró szarvasi betegek ellátását az orosházi kórház végzi.

N. T.

A Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet szerdán közösségi oldalán tájékoztatta a betegeket a vizsgálatok lebonyolításáról.

A posztból kiderült, hogy a vizsgálatok előtt minden esetben szükséges a 06 68 411-166-os telefonszámon a 424-es melléken a bejelentkezés vagy az időpontkérés. A február 15-26-a között a szarvasi kardiológiai szakrendelésre időpontot kapott betegeket dr. Kisházi Julianna február 15-től két héten belül, az eredeti időpontban soron kívül fogadja Orosházán, a Dr. László Elek Kórházban.

/Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet, Orosháza/

Azok a szarvasi betegek, akik március 1-je utánra kaptak időpontot, a fenti telefonszámon érdeklődhetnek, pontosan mikorra tudják őket besorolni vizsgálatra. Akik nem rendelkeznek időponttal, szintén a fenti telefonszámon kérhetek előjegyzést a vizsgálatokra.

A kórház szakrendeléseiről és az előjegyzési telefonszámokról ide kattintva tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában