Valentin-nap - videóval

2021.02.11. 13:21

Felállították a Lencsési legnagyobb szívét a csabai lakótelep szívében

A Lencsési szívében, a Féja Géza téren felállították csütörtökön a lakótelep legnagyobb szívét – ismertette Takács Péter, a Lencsési Közösségi Ház vezetője.

L.B.

Harmati József és felesége, Valéria 45 éve házasodtak össze /Fotó: Bencsik Ádám/

Fotó: BENCSIK ADAM

Hozzátette, az intézmény harmincéves fennállása alatt a mostani az első alkalom, hogy Valentin-nap alkalmából nem tudnak nyilvános programot szervezni, hiszen a koronavírus-járvány miatt nem fogadhatnak látogatókat.

Harmati József és felesége, Valéria 45 éve házasodtak össze /Fotó: Bencsik Ádám/

Ezért döntöttek úgy, hogy készítenek egy installációt, ahol bárki fotózkodhat szombaton 10 és 14 óra, vasárnap 10 és 12 óra között: akár egyedül, akár kedvesével, akár családostul. A fényképek elkészítésében a Márvány Fotóműhely tagjai is segítenek. Azok között, akik a felvételeket feltöltik a közösségi ház Facebook oldalára – ebben segítenek kérés esetén –, hétfőn a közeli ételbár felajánlása révén egy négyszemélyes, sültekkel teli tálat sorsolnak ki.

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2021/02/3046033valentin.mp4"][/video]

Videó: Szilágyi Viktor

Csütörtökön tartottak egy próbafotózást a szívnél a Lencsésin ismert Harmati házaspárral. József és Valéria 45 éve fogadtak egymásnak örök hűséget, szerintük az összhang a jó házasság titka. Ha nincs pandémia, rendszeresen látogatói a közösségi háznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában