Mezőberény

2021.01.04. 17:26

Kiadványban éltetik a helyi fiatalok által elért sikereket

Mezőberényi fiatalok 2020-ban címmel készült el a közelmúltban az az online kiadvány, amely olyan helyi vagy a városhoz kötődő fiatalokról szól, akik a nehéz tavalyi évben kitartóan dolgoztak eredményeikért, önkéntesként vettek részt „A Város a Tiétek, a Város Értetek” programban, vagy valami különleges tevékenységben találták meg a húzóerőt. Siklósi István polgármester előszavában hangsúlyozta, 2020 nem a leggazdagabb év volt versenyekben, megmérettetésekben, valamint programokban.

P.G.

– Ritkábban vagy nem is hallottunk az itt élő, vagy a kicsit távolabb tanuló, dolgozó fiataljaink eredményeiről. Az Esély Otthon program felvállalta, hogy kövesse azok életútját, akik ebben a nehéz helyzetben példaként említhetők a saját területükön – fogalmazott.

– Összeállításunkkal ezekről az eredményekről szeretnénk beszámolni. Valljuk, fontos bemutatni a városlakóknak mennyi értékes tevékenységet végző fiatal él itt vagy kötődik Mezőberényhez. Természetesen a kötetben szereplő ifjak mellett is nagyon sokan vannak, akik megérdemlik, hogy bemutassák őket. Az online kötet lehetővé teszi, hogy rálátást kapjunk azokról, akik akár különleges területen dolgoznak, sikereket érnek el, közös bennük, hogy vagy a városban élnek, vagy visszajárnak Mezőberénybe.

Az összeállításban Vámos Mercédeszt, Sági Alizt, Valentinyi Fruzsinát, Szabó Dorkát, Madarász Karolát, Kovács Árpádot, Bárdi Bencét, Stibán Richárdot, Bartó Dávidot, Drenyovszki Danit, Temesvári Gábort, Rása Rolandot, Gazda Bálintot Mihályt, Ráksi Danit, Lédig Gábort, Burai Milánt, Solymosi Lászlót, Szikora Balázst, Bertalan Szabolcsot, Fábián Martint, Kardos Zsoltot, Hajzer Sándort ismerhetik meg az olvasók.

A kiadványt itt olvashatod!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában