Koronavírus Békésben

2020.11.27. 18:22

Felfüggesztette a tiszteletdíjakat Battonyán

A rendkívüli jogrend idején a polgármesterek hozhatnak számos témában döntéseket. Boros Csaba csütörtökön videós üzenetben összegezte, eddig milyen intézkedések történtek.

Cs. I.

Stabil a város gazdálkodása, ám a járvány idején a közös teherviselés címen történt elvonások miatt és a stabilitás megőrzése érdekében arról határozott, hogy e rendkívüli időszakban felfüggeszti a képviselői tiszteletdíjakat. Ez érvényes a bizottságok nem képviselői tagjaira is. Betegség esetén a városvezetőt az egyik, általa megjelölt alpolgármester, Rádai Imre helyettesítheti. A fiatalokra és idősekre odafigyelve bezárták az idősellátás intézményét, a klubtagok ellátását így is megoldják. A Biztos Kezdet Gyerekház se látogatható – jelentett be a polgármester.

– A szerdai adatok szerint (ez azonban gyorsan változik), a hivatalos szervek tájékoztatása alapján, járványügyi megfigyeléssel 15 fő érintett, járványügyi elkülönített 19 fő van városunkban – tájékoztatta a battonyaiakat Boros Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában