beruházás

2020.09.17. 20:39

Felújítják a kaszaperi konyhát

A település központjában hónapok óta csinosítják, modernizálják a napközis konyhát. Kun László polgármester elmondta, 95 százalékban elkészültek a munkákkal.

Cs. I.

20200107 Kaszaper Napközis konyha - a felújítása, korszerűsítése sok pályázat segítségével folyamatosan zajlik. Képen: Kun László, Kaszaper polgármestere Fotó: Csete Ilona CSI Békés Megyei Hírlap

Fotó: Csete Ilona

A Belügyminisztérium gazdaságélénkítő programjának a keretében az önkormányzat által elnyert több mint 87 millió forintból az ingatlan energetikai felújítását, eszközbeszerzést és egy kilenc személy szállítására is alkalmas kisbusz megvásárlását tudták megoldani.

Kun László már januárban ismertette velünk a felújítás részleteit a kaszaperi napközis konyha épülete előtt /A szerző felvétele/

– Szigeteltük a padlást, elvégeztük az ingatlan külső hőszigetelését, elkészültek az előtetők, az új öltöző, megújultak a belső burkolatok, beszereltünk modern légtechnikát. Kicseréltük az épület nyílászáróit, kialakítottunk mozgáskorlátozottak által is használható mosdót. Van már hűtőkamránk. Vásároltunk üstöt, krumplihámozót, mérleget, hűtőt, modern bútorzatot. A belső udvart is portalanítani szeretnénk, parkolókat akarunk kialakítani, de a kerítés is megújulhat. Ezek a munkálatok már a beruházás végét sejtetik – tette hozzá a település vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában