A Fiume még fogadja a szállóvendégeket Békéscsabán

A Békéscsabán lévő szállodák szinte mindegyike bezárt, a Hotel Fiume ugyanakkor nyitva van, és fogad még szállóvendégeket.

Ny. L.

Fotó: Imre György

Fotó: Imre Gyorgy

Nyíriné Bordás Ágnes, a szálloda vezetője elmondta, a város centrumában működnek, kötelességüknek érzik, hogy legyen foglalási lehetőségük a Békéscsabára, a megyébe érkező vendéknek. A kihasználtság szempontjából már nekik is be kellett volna ideiglenesen zárniuk, de nyitva hagyták az ajtót azok előtt, akik például a munkájuk miatt jönnek a városba.

Fotó: Imre György

Nyíriné Bordás Ágnes kitért arra, ha bezárnák a szálloda ajtaját, akkor biztos nem jönne be senki. Így sem sokan sokan érkeznek, de bíznak abban, hogy az átmeneti helyzetre állami segítséget, a terhek enyhítésére könnyítést kapnak. A hotel vezetője szólt arról, érzelmi tényezők is közrejátszanak abban, hogy még nyitvatartanak. Több kollégájával évtizedek óta dolgozik együtt, és amíg csak lehet, őrzi a munkahelyüket. Inkább összevonnak munkaköröket, csak ne kelljen elküldeni embereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában