galériával

2020.03.01. 15:00

Borlovagokkal báloztak a gyulai Vigadóban

A Szent Vince Borrend I. Országos Jótékonysági Bálját rendezték meg szombaton a gyulai Vigadóban. A bál bevételét a Viharsarki Koraszülőttmentő Alapítvány, a Kádas György Alapítvány és a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány között osztják szét egyenlő arányban.

Ny. L.

Lukács Sándor főszervező, a borrend nagymestere, a megyei lovagi szék elnöke kiemelte, mintegy 150-en báloztak. Gyula és számos megyei település mellett többek között Budapestről, Visegrádról, Szegedről és Monorról is érkeztek vendégek. A culinary team-nek nyolc tagja is borlovag, ők készítették Ambrus György vezetésével a hatfogásos ételsort. A talpalávalót a szintén borlovag Kepenyes Pál és zenekara szolgáltatta. Az esemény fővédnöke, dr. Görgényi Ernő is köszöntőt mondott.

Lukács Sándor kitért arra, a belépőből, a tombolából, a különböző felajánlásokból befolyt összeget fordítják majd jótékonysági célra a költségek levonása után. A hagyományteremtő bál sikere után már be is jelentették, hogy jövőre, február utolsó szombatján ismét megtartják a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában