Liget Fürdő

2020.02.04. 16:26

Újabb három évre kapott bizalmat a gyomaendrődi fürdő vezetője

A képviselő-testület úgy döntött, további három évvel hosszabbítja meg a Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft. jelenlegi vezetőjének megbízását.

B. A.

Toldi Balázs polgármester elmondta, a szokásos öt helyett Gera Krisztián három év bizalmat kapott, ugyanis a képviselő-testület bizonyos tagjainak fenntartásai voltak az igazgató munkájával kapcsolatban. A pénzügyi, gazdasági, turisztikai, ellenőrző és közbeszerzési bizottság korábbi ülésén elhangzott egy módosító indítvány arra vonatkozóan, hogy az ügyvezető megbízását 24 hónap után vizsgálják felül, és ezt követően legyen lehetőség további egy évvel történő meghosszabbításra. Ezt a módosító javaslatot a bizottság végül nem fogadta el, így a szerződés három évre történő megkötése mellett döntöttek.

– Van egy folyamatban lévő projektünk, amit szeretnénk, ha a jelenlegi ügyvezető vinne végig, hiszen ő az, aki benne volt a tervezésben, előkészítésben, és feltehetően a kivitelezésben és működtetésben is része lesz. Jó lenne, ha kicsit még csiszolódna a munka az új képviselő-testület, a felügyelőbizottság és a fürdő ügyvezetője között. Bízom abban, a három év letelte után, esetleg egy új pályázati kiírás keretein belül meg tudjuk majd hosszabbítani a jelenlegi ügyvezető mandátumát – fogalmazott Toldi Balázs.

A szerződés szerint az ügyvezetői feladatok ellátásért Gera Krisztiánt havi bruttó 350 ezer forint illeti meg, s saját gépkocsi használatára havi 30 ezer forintot kap, amit a polgármester igazol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában