Békéscsaba-Mezőhegyes

2020.02.21. 11:16

Díjaztuk az év párját

Február 14-én, a szerelmesek napján lezárult szerkesztőségünk „Az év párja” című versenye, melynek díjátadóját pénteken tartottuk. A jegyespárok közötti megmérettetés összesen négy hétig tartott, ezalatt mintegy 17 ezer szavazat érkezett, közel 100 nevezőre.

V. E.

Első helyezett a mezőhegyesi Fruzsina és Gábor lett, nyereményük egy kétszemélyes utónászút a Bonvino Wine&Spa szállodában. A második helyezett a battonyai Ágnes és Gábor, akik egy 20 000 Ft értékű vacsorautalványt kapnak, a harmadik pedig Tímea és Tamás, ők egy 15 000 Ft értékű vacsorautalványban részesülnek.

Kislányuk, Kincső Hargita is nagy szerelmükről, Erdélyről kapta a nevét

Az átadón Nagy-Laczkó Viktória szerkesztő köszöntötte a nyertes párt. Elmondta, az immár hagyománynak mondható pályázatunkra egyaránt érkeztek elegáns, klasszikus, egyedi és kreatív esküvői képek is.

A nyertes pártól megtudtuk, 10 éve ismerik egymást és egy éve kötöttek házasságot, azóta pedig megszületett első gyermekük is, Kincső Hargita. A kislány második utónevét egyik legnagyobb szerelmükről, Erdélyről kapta, a rajongásuk másik tárgya pedig a kosárlabda. Éppen ezért esküvőjükön és fotózásukon is Jordan cipőben voltak, de a hétköznapi viseletük is a sportág imádatát tükrözi.

A győztes fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában