Békéscsaba, galériával

2019.09.15. 07:28

Huszonhét esztendős lett a Meszlényi-Autó

Immár 27. születésnapját ünnepli idén a csabai Meszlényi-Autó Kft., melynek apropójából családi napot szerveztek szombaton Békéscsabán.

V. E.

Meszlényi Dániel marketing és PR vezető elmondta, programjaikon igyekeztek a családok minden tagjára gondolni, melyekre a csabaiak akár Dotto vonattal is eljuthattak a városból. Eseményüket a helyszínen többek közt rendőrségi-, kutyás- és tűzoltó bemutató színesítette, utóbbiban két roncsautót vágtak szét a lánglovagok, hogy munkájukat szemléltethessék. Továbbá készültek step fit és társastánc bemutatóval, de jelen volt Hevesi Imre, gyermekműsorával, és fellépett az Over tree, az Acoustic Planet, illetve az Emelet is a tűzijáték előtt.

Hozzátette, a velük ünneplők természetesen szalonautóikat is kipróbálhatták, és egész napos dodzsem, céllövölde, ugrálóvár, valamint egy rodeó bika várta őket. Végül elárulta, a kezdetek óta együtt ünneplik a lakossággal évfordulóikat, eleinte még kisebb bulikat tartottak, ma ez már egy igen komoly rendezvénnyé nőtte ki magát, hiszen az elmúlt években egy-egy alkalommal több ezer ember látogatott el hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában