diplomaosztó, galériával

2019.06.23. 09:06

Negyvenhét hallgató vehette át oklevelét Gyulán

Ünnepélyes keretek között tartották meg a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Karának évzáró és diplomaátadó ünnepségét szombaton délután Gyulán, a belvárosi római katolikus templomban.

P. G.

Az esemény hálaadó szentmisével kezdődött, majd Kozma Gábor, a főiskola rektora köszöntötte a megjelenteket. Beszédében egyebek mellett arra is felhívta a figyelmet, hogy a gyulai kar a szervezeti és tartalmi fejlesztéseknek köszönhetően tovább erősödött az elmúlt tanévben is.

Dr. Homoki Andrea, a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karának dékánja elmondta, képzéseik alkalmazkodnak a társadalmi igényekhez, szükségletekhez, illetve lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak a gyakorlati tudás megszerzéséhez is.

Az idei tanévben negyvenhét hallgató vehette át oklevelét, és többen közülük a jövőben tovább kívánják folytatni tanulmányaikat.

A szombat délutáni ünnepségen elismerések is gazdára találtak. Kozma Gábor rektor címzetes főiskolai docenssé nevezte ki dr. Fleischmann Enikőt, Borbola Gábor mesteroktató pedig rektori dicséretben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában