Fogadj el!

2018.11.25. 12:55

Amikor valakinek megváltozik az élete, merjünk segítséget nyújtani

A fogyatékkal élők világnapja alkalmából rendezték meg idén harmadik alkalommal a ,,szívnyitogató,, programot, a Fogadj el! napot támogatók jóvoltából.

Cs. I.

Teret nyújtottak a találkozásra, a megismerésre, közösen hirdették: merjünk nyíltan kérdezni, merjünk nyíltan válaszolni. Nagyné Rucz Éva kezdeményezése évről évre sok érdeklődőt vonz.

A szombati pódiumbeszélgetést Hatvany Viktória festőművész videó üzenetével nyitották meg, aki arra biztatott mindenkit, adjon bátorítást, nyújtson segítő kezet az, aki megteheti. Akik olyan élethelyzetbe kerülnek, ahonnan nem lehet visszafordulni, azoknak segíteni kell. Szorgalmazzuk az elfogadást!

A pódiumbeszélgetés résztvevői nyíltan válaszoltak minden kérdésre /A szerző felvétele/

A beszélgetésben részt vett a paralimpiai világbajnok úszó Sors Tamás, Bagaméri Andrásné gyógypedagógus, dr. Fodor Zsuzsanna háziorvos, Nagyné Németh Adrienn sorstárs mentor szülő, vlogger, Vranka Viktor egyetemi oktató. A hozzászólók megerősítették, mennyire fontos, ha már gyermekkorban megmutatjuk, milyen színes a világ s abban mennyire sokszínűek az emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában