nyílt nap

2018.06.01. 17:00

Korszerű agrárgépeket láthattak Békéscsabán

Immáron 12. nyílt napját tartotta meg nagy érdeklődés mellett pénteken a békéscsabai reptéren a megyeszékhelyi központú, országos lefedettségű Agro-Békés Kft.

Ny. L.

Grósz László ügyvezető igazgató hangsúlyozta, 19 éves a cég, és sokan vannak, akikkel 19 éves a kapcsolatuk, természetesen az azóta őket választókat is maximálisan kiszolgálják.

Grósz László (balra) a traktorcsodákat is bemutatta. Fotó: I.Gy.

A CASE IH és a Bednar gépek kizárólagos forgalmazói, ez országos lefedettséget jelent. Ennek megfelelően ötről hétre növelték telephelyeik számát, Nyíregyházával és Marcalival bővültek. A hetvenes létszám helyett immáron százan dolgoznak az Agro-Békésnél.

Dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója kiemelte, az idei esztendő az agrár- és vidékfejlesztés éve Békésben. Ennek megfelelően az államigazgatási szervek még inkább segítik a gyors, hatékony ügyintézést, valamint azt, hogy a támogatások minél előbb jussanak el a gazdákhoz. Hozzátette, eddig is korrekt kapcsolat jellemezte a gazdák, a cégek és az államigazgatási szervek kapcsolatát, erre jó példa az Agro-Békés működése is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában