plakátkiállítás

2018.03.12. 14:45

Békéscsabára érkezett a Kerítésbontók című plakátkiállítás

A városba érkezett a Fidelitas Kerítésbontók című plakátkiállítása. Párkányi Eszter, a Fidelitas sajtószóvivője hétfő délután a Szent István téren felállított plakátok között tartott sajtótájékoztatót.

N.-L. V.

– Azért indítottuk útjára a kiállást, hogy felhívjuk a magyar emberek figyelmét arra, amiről az ellenzék nem akar beszélni; amit elhallgatnak a választási kampányban, hogy mi valójában a véleményük a határzárról. Összegyűjtöttük az ellenzéki pártok vezetőitől azokat az üzeneteket, melyben a kerítés lebontását fogalmazzák meg. Úgy gondoljuk, hogy ez az egyetlen dolog, amiben egyetértenek. Szerintünk a magyar embereknek a biztonság a legfontosabb kérdés, és az hogy a határzár megmaradjon a választások után is – mondta el Párkányi Eszter.

– Az ellenzék felelőtlenül viselkedik, mert ők is tisztában vannak azzal a NATO jelentéssel, mely szerint 60 millió ember indulhat el hamarosan Afrikából Európa felé. És akkor az ökológiai migrációról még nem is beszéltünk. A hatalomért bármit megtennének, még a fiatalok jövőjét is kockáztatnák. Ha ők alakítanának kormányt, akkor bevándorláspárti, gyenge kormánya lenne Magyarországnak. Mi ezt nem szeretnénk. Mi egy szabad, biztonságos országban szeretnénk élni.

Fotó: Lehoczky Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában