Letartóztatásban

2024.02.16. 16:15

Rács mögött marad a békési küzdősport-edzőt halálra késelő férfi

Május 18-ig meghosszabbították annak a 27 éves érdi férfinak a letartóztatását, aki tavaly augusztusban egy békéscsabai hotel teraszán kialakult szóváltás és dulakodás után halálra késelte Szabó Sándort, hazánk egyik legismertebb küzdősport-edzőjét, aki biztonsági őrként érkezett a helyszínre – erősítette meg hírportálunknak a Békés Vármegyei Főügyészség.

Papp Gábor

Mécsesek, gyertyák gyútjásával emlékeztek a brutális gyilkosság után az elhunyt férfira.

Fotó: MW-archív

Az eset megrázta mind Békés vármegye, mind az ország közvéleményét, tömegek gyászolták a sportembert. A Mandiner információi szerint a bíróság a letartóztatás meghosszabbításának indokaként megállapította, hogy az eljárás jelen szakaszában a gyanúsítottal szemben fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint a bizonyítás veszélyeztetése. 

A lap kitért arra, hogy a végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be enyhébb kényszerintézkedés alkalmazása érdekében, így a végzés nem végleges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában