Speedmarathon

2023.04.27. 16:36

Közel másfélszáz gyorshajtót mértek be Békésben

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 21-én 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a rendőrség. Békésben több mint 15 ezer járművet ellenőriztek és 136 sebességtúllépést mértek.

N. Sz.

Békésben 32 rendőr vett részt az akcióban /Fotó: MW/

Huszonnégy óra alatt országosan több mint hatezer sebességtúllépőt mértek be – adta hírül a rendőrség. Mint írták, a lakosság aktív részvételének köszönhetően számos mérési helyszínre érkezett javaslat, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemzőmunka eredményeit figyelembe véve jelölték ki a sebességmérő berendezések felállítási helyeit. 

A csaknem nyolcszáz rendőr részvételével megtartott akció ideje alatt 1 329 helyszínen 609 025 járművet ellenőriztek, amely során 6 053 sebességtúllépést mértek.

Békésben az összesen 32 rendőr részvételével megtartott 24 órás akció ideje alatt 84 helyszínen 15 ezer 840 járművet ellenőriztek, amely során 136 sebességtúllépést mértek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában