Kék hírek

2023.04.21. 07:13

A Speedmarathon pénteken reggel hatkor elstartolt Békésben is

A lakosság véleményét is kikérte a Békés vármegyei rendőrség, hol helyezzenek el sebességmérőket pénteken reggel hattól szombaton reggel hatig Békésben.

Ny. L.

Illusztráció

Forrás: MW

Szombati Andrea, a Békés vármegyei főkapitányság szóvivője elmondta, számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kijelölte a helyszíneket. Az ellenőrzés ideje alatt a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont működik Békésben is.

Szombati Andrea kitért arra, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (Roadpol) egész Európát érintő kezdeményezéséhez (Speedmarathon) csatlakozott a magyar rendőrség is.

Az Országos Rendőr-főkapitányságnál közölték, a korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a rendőrség által a 24 órás Speedmarathon alatt ellenőrzött járművezetők 95 százaléka az előírásoknak megfelelően választotta meg haladási sebességét.

Az ellenőrzési helyszíneket ITT tudja megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában