Gádoros

2023.02.09. 21:12

Fizetett szex közben zsebelte ki a férfit

Kisebb értékre több közokirat, magánokirat és készpénz-helyettesítő fizetési eszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség egy harminchét éves, büntetlen előéletű, gádorosi nővel szemben, aki szexuális szolgáltatás nyújtása során zsebelte ki a kuncsaftját.

P. G.

Forrás: Shutterstock

A nő az egyik internetes oldalon keresztül kínálta szexuális szolgáltatásait, melyre tavaly augusztus 9-én az általa megadott telefonszámon egy csabacsűdi férfi jelentkezett – tájékoztatta hírportálunkat a Békés Megyei Főügyészség.

Még aznap, 21 óra után nem sokkal találkoztak Gádoroson, ahol a férfi felvette a személygépkocsijába a nőt, aki közölte vele, hogy a gádorosi vasútállomással szemközti területre hajtson, aminek a férfi eleget is tett. Ott átültek a gépjármű hátsó ülésére, ahol a férfi levette a nadrágját, a nő pedig szexuális tevékenységbe kezdett, majd egy idő után megkérte a férfit, hogy álljon előrébb a gépkocsival körülbelül 15 méterrel, mivel a táskáját – amiben a síkosítóját tartja – a vasúti talpfák mögött hagyta. A férfi a nadrágját a hátsó ülésen hagyva átült a vezető ülésbe és előrébb állt. Eközben a nő – kihasználva a férfi figyelmetlenségét – átkutatta a nadrágzsebeit és abból kivette a férfi pénztárcáját a benne lévő 50 ezer forint készpénzzel, személyes irataival és bankkártyájával együtt. A nő ezt követően azt mondta a férfinak, hogy elmegy a táskájáért, majd kiszállt a gépjárműből és eltűnt a helyszínről. A nő a férfi pénztárcáját a benne lévő okmányokkal együtt egy szemetesbe dobta, a készpénzt pedig felélte. 

A járási ügyészség tavaly szeptember 19-én kelt határozatával a nővel szembeni büntetőeljárást hat hónapra felfüggesztette, és az eljárást közvetítői eljárásra utalta. A törvény értelmében ugyanis nem büntethető az, aki a vagyon elleni vétség vagy a három évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett elkövetését a vádemelésig beismerte és közvetítői eljárás keretében a sértett által elfogadott módon és mértékben a bűncselekménnyel okozott sérelmet jóvátette. Tekintettel azonban arra, hogy a közvetítői eljárást lefolytató Békés Vármegyei Kormányhivatal arról tájékoztatta az ügyészséget, hogy a nővel még csak a kapcsolatot sem tudták felvenni, idézésre nem jelent meg a hivatalban, a telefont pedig kinyomta, amikor a közvetítő kereste, a járási ügyészség a büntetőeljárás folytatásáról határozott és vádat emelt a nővel szemben. Vádiratában az ügyészség pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság kötelezze a nőt a sértett részére okozott kár megtérítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában