Önbíráskodás

2022.10.14. 10:29

Nem tudott fizetni, ezért megverték a szeghalmi férfit

Ketten vertek meg Szeghalmon úgy egy férfit, hogy súlyosan megsérült. Azért bántalmazták, mert nem adta meg kétezer forintos tartozását. A rendőrség az önbíráskodás miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Kétezer forintos tartozás miatt vert meg két férfi egy harmadikat június 6-án, délután Szeghalmon. Elmentek hozzá és követelték tőle, hogy adja meg a kölcsönt. Nem tudott fizetni, ezért megverték. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Miután a megvert férfi július 7-én bejelentést tett a történtekről, a rendőrök, rövid idő alatt elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves és 26 éves szeghalmi férfiakat a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. A nyomozók önbíráskodás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki őket. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában