vádemelési javaslat

2018.05.17. 16:19

Tetten érték a besurranó tolvajt

Besurrant egy nő egy idős asszony lakásába Békéscsabán. Azt mondta, hogy a vízórát kell leolvasnia. Miután tetten érték, elmenekült.

police.hu

Tetten ért egy idős nő egy lakásába besurranó idegent 2017. június 10-én, Békéscsabán. A szobában ült, miközben felfigyelt arra, hogy valaki van a konyhában. Az idegen azt mondta neki, hogy a vízórát jött leolvasni.

A 94 éves asszony tudta, hogy ez nem így van, ezért megfogta a nő pólóját és kikísérte őt az utcára. Közben segítségért kiabált, a szomszédok meg is hallották, azonban mire odaértek, a nő kibújt a pólójából és elszaladt. Semmit nem lopott el, de a konyhában, ahol kutatott, ott volt az idős nő megtakarított pénze.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei szakértői vizsgálat segítségével azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a besurranót. A 38 éves békéscsabai R. Ildikó jelenleg más bűncselekmény miatt jogerős szabadságvesztését tölti.

A rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás kísérlet miatt elrendelt nyomozást május 17-én lezárta és a nyomozás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában