kék hírek

2018.05.23. 10:27

Hamis műszaki matricával bukott le a román férfi

Battonyán közokirat-hamisítás, Békéscsabán egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Közokirat-hamisítással gyanúsítható román állampolgárt fogtak el a rendőrök kedden 11 óra 45 perc körül a battonyai közúti határátkelőhelyen. A férfi egy kisteherautóval kilépésre jelentkezett. A jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességet igazoló matrica hamis volt. A rendőrök a 47 éves I. Vasile-t előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ilusztráció: Shutterstock

A Békési Rendőrkapitányság kedden büntetőeljárást indított egy békéscsabai férfi ellen. A 46 éves férfi a gyanú szerint Békésen, a Mátra utcában lelopta egy parkoló autó első rendszámtábláját. A jelzést rátette a saját, külföldről behozott, ugyanolyan márkájú és típusú autójára, aminek nincs rendszáma, mert még nem helyeztette forgalomba. A rendőrjárőrök a férfit Békéscsabán, a Tompa utcán igazoltatták, majd előállították. A Békési Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában