Supercharger

2023.11.23. 10:57

Békéscsaba felkerült a Tesla térképére

Szavazza be Békéscsabát a fejlesztési helyszínek közé – kérik a békéscsabai önkormányzat közösségi oldalán. A Tesla töltőpontok (Supercharger) telepítéséről online szavazás dönt. Békéscsaba jelenleg a negyedik helyen áll.

Beol.hu

Szupergyors töltési pont létesülhetne a városban.

Fotó: Kurucz Árpád/Magyar Nemzet

„Ha a sikerül az első 5 helyezett között végeznünk, akkor olyan töltési pont létesül városunkban, ami a nagyságrendekkel gyorsabb töltést tesz lehetővé a villanyautósok számára.  Ez nem csak a helyben élők számára fontos, de a városunkba, vagy városunkon átutazók számára is komoly tervezési támpontot, megállóhelyet jelent. Ha támogatja, hogy Békéscsabán létrejöjjön ez a hiánypótló töltőállomás, akkor szavazzon Békéscsabára ezen a weblapon! A jelöltállítás ezúttal is jól sikerült, azonban maximum öt város nyerhet, és biztosak lehetünk benne, hogy a külföldi villanyautós közösség is aktív lesz, így nagyon fontos, hogy minél többen szavazzunk a magyar településekre” – olvasható a város közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!