Elkezdődött a fotózás

2024.03.05. 18:25

Tündérszépek: ragyogtak a kamerák előtt az első lányok

Izgatottan, de mosolygósan érkeztek a lányok a Tündérszépek 2024 szépségverseny első békéscsabai fotózására. A profi fotósorozat készítése közben persze hamar feloldódtak, a végére pedig teljesen összebarátkoztak a kamerával, szebbnél szebb képek születtek a Tündérszépek versenyre.

Beol.hu

A lányok ragyogásáról simnkes és fodrász gondosodott

Fotó: Tóth Nikolett

Felpörögtek az események a Tündérszépek háza táján, hiszen megkezdődött a zsűri által a regionális előválogatóba juttatott lányok portfólió fotózása. Békés vármegyében Potocska Dzsenifer is kameránk elé állt, hogy megmutassa szépségét. A medgyesegyházi lány édesanyja biztatására és bátorítására jelentkezett a versenyre. A profi smink és frizura elkészülte után, nagy mosollyal követte Bencsik Ádám fotósunk útmutatását.

tündérszépek, lányok, verseny, fotózás
Potocska Dzsenifer már tett egy lépést az álmai felé, s jelentkezett a Tündérszépek versenyre. Fotó: Tóth Nikolett

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!