Főzni élmény

2022.06.01. 09:06

Gasztrotúrát tehetnek olvasóink a legújabb szakácskönyvünkkel

Főzni élmény, és csodálatos érzés, ha a főztünkkel örömet szerzünk a családunknak. Egy-egy ínycsiklandó étel mellett jókat lehet beszélgetni, és a közösen készített finomságok kellemesebbé teszik a baráti együttléteket. Ennek jegyében készült el a Mediaworks szakácskönyve, a Gasztrotúra.

Beol.hu

Az album a korábbi nagy sikerű sorozat folytatása, és bizonyítja, olvasóink ismét kitettek magukért a receptjeikkel. Újfent bebizonyították: rengeteg olyan családi receptet őriznek, amelyeket másoknak is érdemes lehet elkészíteni.

A kötet 150 változatos receptet tartalmaz: előételek, levesek, főételek, grillételek, desszertek egyaránt helyet kaptak benne. Ha már a grillételeknél tartunk: lassan beköszönt a nyár, megvillanthatjuk a grillezési tudásunkat a családunk, barátaink előtt olyan különlegességekkel, mint például a grillben, füstön párolt vörösboros báránycsülök mézes sárgarépakörettel, de azt is megtudhatjuk, hogy készül a baconbe göngyölt mediterrán fasírt.

Természetesen nem csak a grillételek miatt érdemes megvásárolni a könyvet, egész évben jó szolgálatot tehet, ha gyorsan kell valami finomat főznünk, de akkor is, ha valami igazán speciális ételcsodával szeretnénk előrukkolni.

A Gasztrotúra szakácskönyvet a megyei napilap-előfizetőink 4 390 forint helyett 2 490 forintért tudják megrendelni, az ár tartalmazza az ingyenes házhoz szállítást is. Megrendelhető a kézbesítőknél vagy a 06-46/998-800-as telefonszámon, illetve megvásárolható a Békés Megyei Hírlap szerkesztőségében (Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!