Énekesként is bizonyít

2024.01.31. 09:25

Új dalon dolgozik Sík Frida színésznő és Lobó-Szalóky Lázár

A színésznő a zenei színtérre is beteszi a lábát a saját pop-rock dalával. A dal szövegét és zenéjét Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers Pro Arte-díjas dalszerzője jegyzi.

Beol.hu

Sík Frida nemcsak színésznő, TikTok sztár és édesanya, hanem most már egy tehetséges zenei művész is

A színészvilágban szerzett hírneve mellett Frida a TikTok közösségi média felületen is széles körben ismert. Kreatív tartalmával és lenyűgöző alakításokkal gyorsan meghódította az online közönség szívét is. A modern média felületein való jelenléte egyedi módon köti össze a hagyományos művészeteket az új generáció számára.

Azonban Frida nem elégszik meg a már elért sikerekkel, és most egy teljesen új területen mutatja meg tehetségét: a zene világában. Frida első pop-rock dala mérföldkő a karrierjében. A dal szövegét és zenéjét Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers Pro Arte-díjas dalszerzője jegyzi. A színésznő egyébként egy teljes albumot szeretne hamarosan megjelentetni, s ez a lemez teljes egészében Békés vármegyében készül majd, több békési zenész közreműködésével.

 Frida dalának szövegét és zenéjét Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers Pro Arte-díjas dalszerzője jegyzi. 

Együttműködésük eredményeként született meg egy olyan dal, amely nemcsak a szívünkhöz szól, de mélyen személyes is Frida számára. A színésznő a dal kapcsán elmondta: 

Ez a dal egy kis szelet az életemből. A szöveg olyan érzéseket és gondolatokat tükröz, amelyeket talán mindenki átél valamikor az életben. Nagyon izgalmas és egyben megható is, hogy most már zenében is kifejezhetem magam.

Frida nem csak művész, hanem sikeres édesanya is. A karrier és család összeegyeztetése sosem könnyű feladat, de Frida példát mutat azzal, hogy a szenvedélyt és elkötelezettséget ötvözve lehetséges mindkét területen kimagaslóan teljesíteni. A művészetek és anyaságban való kiegyensúlyozott jelenléte inspiráció lehet mindazoknak, akik hasonlóan törekednek a teljesítőképesség és a boldogság egyensúlyára.

Frida és közönsége izgatottan várja az új dal megjelenését, és a művész karrierjének ezen újabb szakaszában biztosak lehetünk abban, hogy továbbra is számos meglepetés és kreatív alkotás vár még ránk. Sík Frida nemcsak színésznő, TikTok sztár és édesanya, hanem most már egy tehetséges zenei művész is, aki egyedülálló stílusával és mélyen érző művészi kifejező képességével hódítja meg a közönség szívét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!