Krimi

2023.01.15. 06:30

Mezítláb ugrott a halálba a 17 éves fiú Budapesten

Kivetette magát egy XVII. kerületi panelház 10. emeletéről egy fiatal pénteken este.

Illusztráció: Shutterstock

A házban mindenki által kedvesnek és rendesnek tartott tini összetört testét egy házaspár vette észre, akik éppen kutyát sétáltattak a kislányukkal. 

A lakók közül többen egy óriási puffanásra lettek figyelmesek, ám először csak arra gondoltak, hogy biztos két autó ütközött össze, ám később kiderült: sokkal nagyobb a baj.

Az újraélesztésben segédkező lakó a Borsnak elmondta, hogy a fiún nem látszott semmiféle külsérelmi nyom. Miután az idősebb férfi leért az emeletről, a házaspárral együtt értesítették a mentőket, majd hamarosan a fiú édesapja is megjelent, aki szintén segíteni próbált a magatehetetlen fiatalon.

Forrás: Bors

A fiú az édesapjánál volt éppen vendégségben, ám egyszer csak, nem tudni miért, úgy döntött, hogy kimegy a folyosóra sétálni. 

A 17 éves tini felment a 10. emeletre, ahol kinyitotta a szemétledobó mellett lévő ablakot, majd a mélybe vetette magát.

A fiatal életéért sokáig küzdöttek, a helyszínre kiérkező mentősök megkezdték az újraélesztését is, de sajnos nem jártak sikerrel. 

A házban lakók szerint nem ez volt az első ilyen tragikus eset, korábban is történtek már hasonló öngyilkosságok.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában