Nagy Ő

2023.12.17. 06:30

Betti még látja a jövőjében a milliárdos Jákob Zoltánt

Munkába menekült a szakítás után.

MW

Hajnal Bettina és Jákob Zoltán

Forrás: TV2

A milliárdos üzletember, Jákob Zoltán tizenhét hölgy közül választotta ki Hajnal Bettinát társának a TV2 Nagy Ő című műsorában. A románcuk azonban tiszavirág életűnek bizonyult, nem tudtak elég időt egymással tölteni, így a szakítás mellett döntöttek.

Betti a szakítás után a munkába menekül, a televíziós ismertségnek hála egyre több vendége van a körmösként dolgozó nőnek, aki így az ünnepek előtti hajtásban igen leterhelt.

Nagyon sok új vendégem érkezett a műsornak köszönhetően, így állandó pörgésben vagyok, ami nagyon leterhel. Négy éve nincs tartós, normális kapcsolatom a munkám miatt, ugyanis sokszor csak annak élek...

– fejtette ki a Ripostnak Betti, aki egyelőre úgy érzi, hogy Zoli volt számára az utolsó utáni próbálkozás a szerelemben, és most inkább a gyermekére szeretne koncentrálni.

Betti azt is megosztotta a Riposttal, hogy hiába a szakítás, ő nem haragszik Zolira, és ugyanolyan lelkesedéssel tudja tovább űzni a körmös szakmát. Azt nem tagadta, hogy nem volt vidám az a pár óra, amíg megbeszélték a dolgokat, de belátja, hogy bármennyire erősen is próbálták fenntartani a kapcsolatukat, nem sikerült.

„A sok kötelesség legalább eltereli a gondolataim a történtekről. Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttünk, hogy külön válunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is”

– mondta Betti, aki a mai napig Zoli termékeit használja és abban is reménykedik, hogy Magyarország 36. leggazdagabb emberének egyszer akár az üzlettársa is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában