Bulvár-celeb

2023.07.06. 09:55

Molnár Anikó elárulta, mit kezd a rengeteg pénzzel, amit meztelen képeivel keres

Első pillanattól jól keres, már milliókat kaszált.

Forrás: TV2

Molnár Anikó igazán nem panaszkodhat, az OnlyFansre feltöltött erotikus tartalmaival már milliókat keresett, van is már helye a pénznek.

"Eleinte nem sok tudatosság volt az OnlyFans-profilom mögött, bár azért utánajártam mindennek, felkészültem és természetesen segítséget is kértem olyan barátaimtól, akik tudták, mit és hogyan kell csinálni, hogy sikeresen indulhassak.

Az eredeti célom tényleg csak annyi volt, hogy valahogy kikecmeregjek a hitelekből


 

megalapozzam a nyugdíjas éveimet, és könnyebbé tegyem édesanyám és a magam életét. Arra álmomban sem gondoltam, hogy ez ilyen gyors ütemben meg is valósul" – mondta a Borsnak.

"Az az igazság, hogy szeretek pénzt költeni. Talán azért alakult ez így, mert bár édesanyám erő felett tett meg mindent, hogy boldoguljunk, mégis nélkülözésben éltünk. Élvezem, hogy most épeszű kereteken belül bármit megvehetek, és nem kell azon agyalnom, hogy miből pótolom vissza azt a pénzt, amit mondjuk egy drága parfümre költöttem el.

Különösebb üzleti befektetésekben nem gondolkodom, mert csapnivaló üzletasszony vagyok, de pár apróság azért szóba jött, amelyek minimális befektetéssel is biztos hasznot hoznak. 

 

Amin komolyan elgondolkodtam, az a lakásvásárlás. Van egy hitelmentes családi házam, egy hitelmentes autóm, és arra jutottam, hogy idővel esetleg vennék egy vagy két lakást, amit aztán kiadhatok és ezzel meg is van a fix nyugdíjam"

 

 – tette hozzá a jövőbeli terveiről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában