Hallgassa élőben!

Öt játékos, akire érdemes odafigyelni a megyei LoL-döntőkben

A Megyék Csatája mezőnyéből nem hiányozhatnak Magyarország legjobb LoL-osai.

Órák vannak csak hátra az első Megyék Csatája megyei League of Legends döntőjéig, ahol megküzdenek egymással a budapesti selejtezők győztesei. Negyven csapat, kétszáz játékos küzd meg a csoportkörökbe jutásért, több név ismerős lehet azoknak, akik már korábban is érdeklődtek a magyar LoL e-sport iránt.

Akkor sem kell aggódni, ha ez az első verseny, amit követtek, ugyanis az alábbiakban öt olyan versenyzőt ismerhettek meg, akik már bevésték magukat a magyar LoL történelmébe.

Bíró „Matebuff” Máté – Budapest (WiLD Multigaming)

Fotó: lol.gamepedia.com

Nemzetközi és hazai szinten egyaránt kiemelkedő eredményekkel bír a lövész, aki az MNEB első és második szezonjában ezüstérmet szerzett. A régió legnagyobb LoL versenyén többször részt vett, legjobb EBL-eredménye egy 3-4. hely 2019-ből. Elmondhatja magáról, hogy megnyerte a Magyar Elit Bajnokság második kiírását, első körben ezüstérmet szerzett magának és csapatának. Egyértelműen ő nevezhető Magyarország legeredményesebb ADC játékosának.

Tóth „Kubu” Viktor – Nógrád megye (Reménység)

Fotó: lol.gamepedia.com

Karrierje elején Vizicsacsival együtt a Unicorns of Love csapatában harcolt a győzelemért, majd megjárta Spanyolországot, Franciaországot és Hollandiát, de a Megyék Csatájára visszatért hazájába. A felső ösvényes játékos éhes az újabb sikerekre, az MNEB első szezonjában 4. helyen végzett. A nemzeti mezt virtuálisan magára ölthette a StayHome European Nations Cup tornáján, ugyanis ő volt a magyar válogatott toposa.

Sipos „Geller” Gábor – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (Unluko)

Fotó: lol.gamepedia.com

A magyar válogatott csapatkapitányának még nem jött ki a lépés a Magyar Elit Bajnokság második szezonjában, de az MNEB S1 és S2-ben megállíthatatlan volt. Zsinórban két bajnoki címet nyert, miközben folyamatosan harcolt a nemzetközi porondon.

Péczely „Rabbano” Zsombor – Csongrád-Csanád megye (Tóbiás izmos felsőteste)

Fotó: lol.gamepedia.com

Az MNEB mindkét szezonjában hatalmasat küzdött, 2018-ban bronzérmet sikerült nyernie, emellett belekóstolt az EBL S6-ban, hogy milyen érzés egy igazán nagy nemzetközi ligában részt venni.

Réfi „Regostern” Bálint – Vas megye (Illés Akadémia Spirit)

Fotó: Illés Akadémia Spirit / Facebook

Gaming házban harcolták ki a továbbjutást Regosternék, de a fiatal lövész nem csak hazai környezetben mozog otthonosan. Indult mindkét MNEB szezonban, valamint részt vett több nemzetközi verseny kvalifikációján.

Kövessétek a Megyék Csatája megyei LoL döntőit a Megyék Csatája Twitch csatornáján, és szurkoljatok a saját megyéteknek!

Hozzászólások

somorja / 1 órája
Kövér László: csak akkor nyerhetünk, ha a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes
BIRKÓZÁS / 1 órája
Kirgiz sportoló még sosem nyert olimpiát – ha Lőrinczen múlik, nem is fog!
Cikkünkben a világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Lőrincz Tamás keddi döntője előtt pályafutásának statisztikái mellett a magyar birkózósport olimpiai eredményeivel is foglalkozunk. Felelevenítjük Kozma István és Polyák Imre 1964-es tokiói aranyérmét, de foglalkozunk a döntős ellenféllel, a kirgiz Akzsol Mahmudovval is, aki hazája első olimpiai bajnoki címéért küzd, miközben Lőrincz Tamás Magyarország 20. birkózó ötkarikás aranyérmét szerezheti meg– 2004 után az elsőt.
szexi
Merész! Nem takargatja hatalmas melleit Bochkor Gábor eltitkolt barátnője
Fürdőruhában mutatta meg magát.
a kampányban azért eltitkolnák / 1 órája
Karácsony Gergely elismerte: a baloldal a migránsok jogait védené
A főpolgármester egy német lapnak nyilatkozva véletlenül elszólta magát: a Gyurcsány vezette baloldal megint hazudozni akar a kampányban.