Szeidler Zsolt úgy tartja, a jóra mindig vevők az emberek. A szemével eszik először a vendég, a vizuális élményhez ugyanakkor csárdás adagoknak kell párosulniuk. A faluban bisztrókonyhát működtető többszörös világ- és olimpiai érmes mesterszakácsot a minap megválasztották a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) felügyelőbizottsági tagjának, valamint a culinary team csapatkapitányának az idei, luxemburgi vébére. Hírportálunknál ő a hét embere.
Rangos elismerést vett át Tercsi József a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) tisztújító közgyűlésén, ahol az orosháziak Venesz-díjas mesterszakácsa életműdíjat kapott.
Gasztrokalandok Prohászka Bélával címmel indított videosorozatot a Youtube-on az olimpiai aranyérmes, Venesz-díjas mesterszakács és amatőr rövidfilmes Bimbó Lajos. A kezdeményezés fogadtatása kifejezetten kedvező.
A Hagyományok–Ízek–Régiók (HÍR) védjegy elnyerésére készített gulyás és gulyásleves főzésében vett részt a minap, és ennek a rangos eseménynek az általa (is) üzemeltetett Kondorosi Csárda adott otthont.