Stuttgart

2024.02.06. 17:40

Ezüstérmet szerzett Szeidler Zsolt és Szokai Imre is a gasztroolimpián – videóval, galériával

Egyaránt ezüstérmet szerzett a stuttgarti gasztroolimpia keddi versenynapján egyéniben a Békés Vármegyei Culinary Team két mesterszakácsa, Szeidler Zsolt és Szokai Imre.

Nyemcsok László

Szeidler Zsolt és Szokai Imre megdolgozott a sikerért.

Fotó: Facebook/Békés Megyei Culinary Team

Mint arról már hírt adtunk, hétfőn Szeidler Zsolt aranyérmet érdemelt ki. Ambrus György olimpiai aranyérmes mesterszakács, a csapat menedzsere elmondta, amit vállaltak, azt teljesítették, és tovább öregbítették Békés vármegye jó hírnevét a világ gasztronómiájában. Három versenyszámban három érmet szereztek, nagyon szépen csillogókat.

Ambrus György megköszönte a támogatók segítségét, valamint elismerően szólt a culinary team kint lévő tagjairól, akik munkájukkal hozzájárultak az egyéni versenyzők sikeres szerepléséhez. Bondár László, Ambrus György Krisztián és Elek Csabai is sokat tett, hogy ilyen jó eredményeket érjenek el az indulók.

Ambrus György elmondta, szerdán reggel indulnak haza Stuttgartból. Szokai Imre és Szeidler Zsolt is hangsúlyozta, feszített tempójú volt az elmúlt hónapok felkészülési időszaka, és a kinti napok is, de megérte. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában