Csodás ízek

2024.04.01. 08:14

Szebbnél szebb húsvéti tálakkal versenyeztek Kondoroson

A kondorosi Fehérliliom Népfőiskola szervezésében a Húsvéti forgatag program keretén belül rendezték meg vasárnap a Húsvéti tál gasztronómiai versenyt.

Nyemcsok László

A kondorosi Fehérliliom Népfőiskolán tartott rendezvényen nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen szebbnél szebb, ötletes és nagyon ízletes készítményeket tartalmazó húsvéti tálak érkeztek a versenyre. 

húsvéti tálak, verseny, Kondoros, zsűri
A verseny zsűrije: Csonka Zsolt (balra), Kozsuch Kornél, Schnider György és Prohászka Béla. Forrás: Kozsuch Kornél/Facebook

A zsűrit Prohászka Béla, Venesz-díjas mesterszakács, Kozsuch Kornél, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés vármegyei elnöke, Kondoros alpolgármestere, Schnider György, a Békéscsabai SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium, vagyis a „Vízmű” igazgatója és Csonka Zsolt mesterszakács, a Kondorosi Csárda ügyvezetője alkotta.

Prohászka Béla elmondta, a versenyzők csodás látvány- és ízvilágot vonultattak fel, őrizték és gazdagították is a húsvéti gasztronómiai hagyományokat.

Csodás látvány és ízvilágot vonultattak fel a nevezők a versenyen. Forrás: Fehérliliom Népfőiskola/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában