felfoghatatlan tragédia

2021.10.24. 06:30

Megrázó: rovarirtót ivott a gyönyörű fiatal lány, élőben közvetítette öngyilkosságát

Tragikusan fiatalon hunyt el egy nő, aki online közvetítette öngyilkosságát.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 25 éves, kínai származású Luo Xiao Mao Mao Zi múlt csütörtökön elkeseredett döntésre szánta rá magát. Az influenszer saját elmondása szerint már hosszú ideje depresszióban szenvedett.

Október 14-én tette fel utolsó videóját, amiben teljesen ledöbbentette több mint 670 ezer követőjét.

Ez valószínűleg az utolsó videóm, mivel már régóta depresszióban szenvedek – jelentette ki Luo Xiao, majd hozzátette: – Ez a livestreaming-videó nem egy termék reklámja miatt készült.

Ezután – a Daily Star információi szerint – elővett egy üveg rovarirtót, majd nézői biztatására megitta. Nem sokkal később maga riasztotta a mentősöket, akik kórházba szállították. A vegyszer azonban olyan erősnek bizonyult volt, hogy másnapra életét vesztette – írja a Bors.

Egy magát Luo barátjának valló személy arról beszélt: a lány az exe figyelmét akarta felhívni magára, és nem tervezte, hogy öngyilkos lesz.

Luo összesen 38 videót tett közzé a Douyin nevű közösségi médiaplatformon, amelyek többsége a divatról szólt.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!