Nagyszerű ízek, kiváló árak a gyulai Komló étteremben

Patinás környezetben, a legmagasabb szakmai szinten, a magyar és nemzetközi konyha remekeivel vár mindenkit a Komló Étterem Gyulán, a Béke sugárút 8. szám alatt! (x)

Rapport István ügyvezető lapunknak elmondta, teljes mértékben a vendégek visszajelzéseinek megfelelően alakították ki új étlapjukat, amelyen döntően a tradicionális hazai ízek közül választhatnak az érdeklődők. Az „A la carte” kínálatban mindenki találhat a kedvére való finomságot — mégpedig megfizethető áron!

Rapport István kitért arra is, hogy csoportos kedvezményekkel is kedveskednek vendégeiknek, és a gyulaiak számára egy külön Gyula kártya bevezetésében is gondolkodnak, ami újabb 10-15 százalékos kedvezményt biztosít majd.

Fotó: Imre György

Az étterem séfje, Szeidler Zsolt olimpiai bronzérmes mesterszakács hangsúlyozta, legfontosabb céljuk, hogy minden betérőnek különleges kulináris élményt biztosítsanak. Kérésre egyéni kívánságokat is teljesítenek, ezen felül a glutén- és laktózérzékenységek számára is megfelelő ételt és italt biztosítanak.

Rapport István elmondta, hogy hamarosan elkészül a szabadtéri teraszuk új, századfordulós kávézók hangulatát idéző napernyője is, ami még eredetibbé, még hangulatosabbá teszi majd az ott eltöltött időt, természetesen kiváló kávékkal, limonádékkal és fagylaltokkal. Ugyancsak tervezik a grillterasz kialakítását, ami szintén sokak számára ígér kellemes perceket.

Fotó: Imre György

Fotó: Imre György

A Komló étterem ideális helyszín családi rendezvények, lakodalmak, céges programok megtartására is.

Maga az étterem egyébként már reggel 7 órától nyitva tart. Kontinentális és svédasztalos reggeli egyaránt elérhető az igazi kávéházi környezetben.  Minden hétköznap 11.30-tól 14.30-ig háromféle menüből is választhatnak a betérők.

Fotó: Imre György

Az italkínálat ugyancsak széles skálán mozog. Az ismert üdítők mellett házilag készített gyümölcspüréből készült limonádé és hamarosan frissen facsart narancslé is szolgálja a felfrissülést. Kiváló borok és sörök, a három csillagos Metaxától a Blue Johnny Walkerig prémium kategóriás italok ugyancsak elérhetőek.

Igen népszerű „Ne főzz, Gyula!” rendezvénysorozatukon az új étlap bemutatása a céljuk, mindenki által megfizethető módon, de a legmagasabb szakmai igényekből nem engedve!

Legolvasottabb

1
Autók karamboloztak, törtek Békésnél, sérültek
2
Egy ember életét vesztette az éjszakai eleki tűzben
3
Fának csapódott és meghalt egy autós Orosházán
4
Tragédia Szanazugban: megfulladt egy férfi
5
Elmerült egy ember a Körösben, keresik
Nagy lépést tett a Vidi
Fél lábbal a csoportkörben
USA−Észak-Korea / 11 perce
Az amerikaiak nem akarnak háborút
Egy felmérés szerint az amerikaiak többsége ellenzi az Észak-Korea elleni fegyveres fellépést. A CBS televízió által készíttetett közvéleménykutatást csütörtökön hozták nyilvánosságra.
unokázni is akar / 1 órája
Aretha Franklin nyugdíjas éveire klubot akar nyitni 
tárlat / 3 órája
A kecskeméti Kerámia Stúdió gyűjteménye a Pesti Vigadóban
hegymászóhám / 3 órája
Kötelező a felszerelés a Mont Blanc-ra mászóknak
terror / 5 órája
Barcelona: az Iszlám Állam vállalta a merényletet
saját mítoszát rombolja le / 5 órája
Románia megtámadta a kisebbségeket
szülinapos sztár / 5 órája
Michael Douglas a Facebookon üzent Robert de Nirónak