Zene

2005.09.14. 13:32

Márió szívesen beszélget rajongóival

A lakodalmas zene kedvelői sem maradtak műsor nélkül a szeptember eleji fesztiválon, melyet Frankó Attila, a békéscsabai Frankó Produkciós Iroda vezetője, továbbá a nevét viselő fesztiválok rendezője hagyományosan a Városi Sportcsarnokban prezentált a zenekedvelő közönségnek.

Orvos Hajnal

Máriót, a dupla platinalemezes harmónikás fiút magányosan üldögélve találtuk öltözőjében, miközben arra várt, hogy dalaival igazi mulatós hangulatba hozza a békéscsabai közönséget, így azonnal le is csaptunk rá egy rövid villáminterjú erejéig.

A jóképű Márió kérdésünkre elárulta, hogy Frankó Attila második alkalommal hívta meg fesztiváljára, és mindig nagy szeretettel tesz eleget a felkérésnek, hiszen külön öröm számára az, amikor a vidéki szórakozni vágyó fiatalok családiasabb, bensőségesebb hangulatban tudják jól érezni magukat. Persze ezt nem nehéz elérnie, hiszen barátságos, közvetlen személyiségének köszönhetően pillanatok alatt sikerül emelkedett hangulatot varázsolnia a fesztiválszínpadra.
Márió hozzátette azt is, hogy Attilával már hosszabb ideje dolgozik együtt, és a Frankó Fesztivált leszámítva, számos fellépésre meginvitálja a megyében.

Egyébként nagyon szívesen beszélget rajongóival a fellépések után, és ha megállítják az utcán, akkor is, ezért, ha valaki fel akarja venni vele a kapcsolatot, akkor megteheti ezt a Márió rajongói klubon keresztül. Magyarország egyik kedvenc zenésze új dobásra is készül, hiszen készül már az új album is, marad a mulatós stílus régi örökzöld feldolgozásokkal, és természetesen új szerzeményekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!