Zene

2005.09.06. 08:35

Frankó buli volt!

Az elmúlt hétvégén Frankó Attila és a Frankó Produkciós Iroda szervezésében immár 22. alkalommal nyitotta meg kapuit a bulizni vágyók előtt a Frankó Fesztivál, a békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Orvos Hajnal

A fesztivál előtti napon, az eddigi hagyományokat követve véradást tartottak, míg a rendezvény délelőttjén Citroen autók bemutatójára és tesztvezetésre került sor. Az este folyamán, az önfeledt szórakozás lehetősége ezúttal is tömegeket vonzott a sportcsarnok arénájába, ahol többek között nagy sikerrel lépett fel Fekete Pákó, Dina, Márió, a Club 54, valamint LL Junior. Frankó Attila, a nevét fémjelző fesztiválok megálmodója és ötletgazdája ez alkalommal is kitett magáért, és igyekezett olyan műsorokat összeállítani, mellyel minden korosztály szórakozási igényeit kielégítheti. A főbb sztárfellépők mellett a helyi művészeti csoportok is bemutatkozási lehetőséget kaptak, így az Erika C. Dance School, Rea, a Déjá-Vu, továbbá Dj. Hlásznyik fokozták a fesztiválhangulatot.

„A város megérdemli a Frankó Fesztivált”

Dr. Kurucz Ferenc, Békéscsaba főjegyzője kihangsúlyozta, hogy a rendezvény kiváló alkalom a kapcsolatteremtésre, míg a fiatalok egyik kulturált szórakozási lehetősége, egyszóval a város „megérdemli” a Frankó Fesztivált, éppen ezért talán sokkal jobban kellene támogatni…

Vágvölgyi Gábor és Herczeg Tamás önkormányzati képviselők is hasonlóképpen vélekedtek, és hozzátették: a fesztivál hasznossága abban rejlik, hogy annak keretén belül lehetőség nyílik a kötetlen baráti beszélgetésekre mindamellett, hogy egyúttal hasznos üzleti kapcsolatok is köttethetnek, s egy füst alatt ők is együtt „csápolhatnak” a bulizó fiatalokkal.A délutáni órákban az együttműködő partnerek tiszteletére üzletember-találkozót szerveztek a sportcsarnok emeleti büféjében, ahová a város azon prominens személyiségeit, vezetőit, politikusait és üzletembereit hívták meg, akik támogatásaikkal hozzájárultak a fesztivál lebonyolításához.
A neves üzletemberek találkozója Dr. Tóth Miklósnak, a fesztivál fővédnökének kedves köszöntő szavaival indult, ezt követően a helyi vállalkozók mutatkoztak be. Osztatlan sikert aratott Paczuk Gabi, a Békés Megyei Jókai Színház vezető színművésznőjének rövid zenés műsora, aki Frankó Attilának ajánlotta Frank Sinatra New York című számát, utalva Attila New York-i kötődésére.
Miközben a gasztronómia szerelmesei végigkóstolhatták a svédasztal remekeit az ízletes salátákkal, sültekkel, süteményekkel, és egyéb finomságokkal, a jóslás nagy mestere, Lui Padre mágus – aki szintén a meghívott vendégek fényét emelte-, a titkokat fürkésző hölgyeknek lebbentette fel a fátylat a jövőről. Igazi csemegével is kedveskedett az ínyenceknek Attila, saját készítésű csirkemell specialitásával, mellé túrós csuszát tálalt az ízek mesterének is beillő üzletember. A hangulat az este folyamán a pezsgőfogyasztással egyenes arányban növekedett, s végül Fekete Pákó színpadra lépésével érte el tetőfokát. A fekete bőrű, afrikai származású énekes elárulta, mindig szívesen érkezik Békéscsabára, hiszen a viharsarki lányok nagyon csinosak, különösen kedvesek és érdeklődőek…

Részletes tudósítást és sztárinterjúkat olvashattok hamarosan itt, a BEOL.HU-n!

Vágvölgyi Gábor és Herczeg Tamás önkormányzati képviselők is hasonlóképpen vélekedtek, és hozzátették: a fesztivál hasznossága abban rejlik, hogy annak keretén belül lehetőség nyílik a kötetlen baráti beszélgetésekre mindamellett, hogy egyúttal hasznos üzleti kapcsolatok is köttethetnek, s egy füst alatt ők is együtt „csápolhatnak” a bulizó fiatalokkal. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!