Sport

2014.02.11. 18:40

A Gyula hazai pályán legyőzte az Előrét

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Békéscsaba 1912 Előre SE 4—3 (1—2) Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Gyula, 100 néző. V.: Csonka.

BEOL

 Gyula: Nagy B. (Marton Z.) — Kovács T., Dócza, Kristóf, Kukla — Okos, Bálint (Zádori S.), Sipos, Fritea — Nagy G., Dragan. Edző: Popovics Pál. Békéscsaba: Póser — Vozár, Pataki, Juhász Gy., Horváth T. — Gajdos, Tölgyesi, Pozsár, Leucuta (Balogh M.) — Pantovics, Viczián (Soós). Vezetőedző: Komjáti András.

A keddi felkészülési mérkőzésen az NB II-es vendégeknél több fiatal is a kezdőcsapatban kapott helyet. A lila-fehérek a 21. percben szereztek vezetést Pantovics révén, majd bő tíz perc elteltével Pozsár 25 méteres lövése után a jobb alsó sarokba vágódott a labda. A félidő lefújása előtt Kovács Tamás szépített.

Fordulás után a gyulaiak előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették. A lila-fehérek még egyenlítettek, de a hajrában megszerezte a győztes gólt az NB III-as hazai együttes a tartalékos békéscsabaiak ellen. G.: Pantovics a 21., Pozsár a 33., Kovács T. a 44., Dragan a 48., Dócza az 58., Soós a 68., Nagy G. a 81. percben.

Popovics Pál: — Jó mérkőzést játszott a két csapat. Sokat edzett az elmúlt négy hétben a csapat, voltak egyéni hibáink. Örülök a győzelemnek, ami újabb győzelmet hozhat.

Komjáti András: — Kíváncsi voltam azokra a játékosokra akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, hogy milyen állapotban vannak. Azt kaptam, amit eddig is tudtam róluk. 

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Gyula, 100 néző. V.: Csonka. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!