Hirdetés

2023.12.28. 10:26

Azahriah koncertre nyerhetnek belépőt a plazmaadók

Decemberben is extra kifizetésekkel és ünnepi akciókkal várták a plazmaadókat a békéscsabai Plazma Centerben, és nem lesz ez másként januárban sem: ekkor többek között négy Azahriah koncertjegy talál majd gazdára a plazmaadók között.

PR cikk

December 6-án a Plazma Claus extra nappal vette kezdetét az ünnepi akciósorozat a centrumban. Ezen a napon maga a Mikulás is jelen volt a helyszínen, aki mindenkit csokival lepett meg. Már három éve hagyomány a centrumnál, hogy az extra nap alkalmából az aznapi plazmaadók 30 ezer forint értékben kívánhattak a Mikulástól úgy, hogy vágyaikat egy képeslapra írták. Közülük sorsoltak ki a centrum munkatársai hat szerencsés nyertest, nekik 30 ezer forint értékben teljesítették a kívánságukat. 

December harmadik péntekje a nemzetközi csúnya karácsonyi pulcsi nap, ezt pedig természetesen a centrumban is megünnepelték. December 15-én minden plazmaadó, aki a csúnya karácsonyi pulcsijában érkezett, a következő plazmaadására plusz 1000 forintos kifizetést zsebelhetett be. Egy szerencsés plazmaadónak pedig a jövő évi csúnya karácsonyi pulcsijához is hozzájárult a centrum, ugyanis napi nyereményként kisorsoltak egy 50 ezer forint értékű C&A vásárlási utalványt.

Az ünnepekre való tekintettel december 16-án, szombaton hosszított nyitva tartással várták a plazmaadókat a Jókai utca 1-19. szám alatt, ennek apropóján pedig  minden plazmaadó plusz 1000 forintos kifizetésben részesült. Ezt követően, december 20-án rendezték meg a már nagy hagyományoknak örvendő Hősök Napját, amikor az alapkifizetés mellé szintén plusz 1000 forintot kaptak aznapi plazmaadók.

Az újévre is készülnek

December 29-én, pénteken szilveszterre hangoló extra nappal várják a plazmaadókat alkoholmentes pezsgővel és buli hangulattal. A centrum a szilveszteri ünnepléshez és jó hangulathoz is szeretne hozzájárulni, így azok között, akik ezen a napon látogatnak el plazmaadásra, közöttük egy 50 ezer forint értékű utalvány talál majd gazdára.

A rendszeres plazmaadók decemberben egyébként már a januári kifizetésüket is előkészíthették, hiszen, akik ebben a hónapban legalább négy alkalommal adtak plazmát, ők minden további, januári plazmaadásukra plusz 1000 forint kifizetésben részesülnek majd.

Négy szerencsés Azahriah koncertre mehet májusban

Azahriah, aki jelenleg hazánk egyik legnépszerűbb előadója, három teltházas koncertet ad Budapesten tavasszal. A jegyek már az összes nagykoncertre elkeltek, azonban a plazmaadók közül még négyen biztosan ott lesznek a május 24-i koncerten a Puskás Arénában.

A Plazma Center négy önálló, tehát egyszemélyes jegyet sorsol ki. Egy-egy belépőt azok között, akik december 1-e és 23-a között mentek alkalmassági vizsgálatra, és január 31-ig négy plazmaadást teljesítenek; kettő jegyet pedig azon plazmaadók között, akik december 1-e és január 1-e között nyolc plazmaadást tudhatnak maguk mögött. A szerencsés nyerteseket január végén, február elején sorsolják ki a centrum munkatársai.

A békéscsabai Plazma Center a 2023-as év végéhez érkezve szeretné megköszönni a plazmaadói egész éves, önkéntes segítségét, hiszen mindannyian nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy életmentő gyógyszerek készülhessenek a rászoruló betegek számára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában