tökéletes napirend

2018.02.16. 16:27

Péter Szabó Szilviának a lánya ad erőt

Szilvia igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a kislányával tökéletes napirendet sikerült kialakítaniuk az elmúlt egy évben.

Forrás: Vasárnap Reggel

Fotó: hot!

Emma szinte mindenhová megy az édesanyjával, így a sztárnak egyáltalán nem kell szenvednie a pici hiányától – olvasható a legutóbbi Vasárnap Reggelben.

„Nagyon könnyű vele, egyedül is boldogulok a hétköznapokban, hiszen iszonyúan türelmes baba. Bárhová is megyünk, ő mellettem van, a stúdiómunkákra is mindig elkísért az elmúlt egy évben. Ilyenkor mindig riszál, egy igazi tünemény! Várom már, hogy elkezdődjenek a zenekarommal az új turné próbái, hiszen ő is mellettem lesz”

– mesélte a HOT! magazinnak a büszke édesanya, aki nem igazán nevezhető otthonülős szülőnek. Mostanában kevesebb ideje jut magára, mivel a szabad perceiben inkább Emmával foglalkozik.

„Borzasztóan jó humorú és mosolygós baba, akivel már jókat lehet nevetni. Maximálisan feltöltődöm a vele való játék során. Mostanában jól alszik, így az éjszakákkal sincs problémánk. Emma adja a legtöbb erőt, hogy felkeljek reggel. Viszonylag későn ébred, így a nap is máskor indul, mint régebben, de ez nem is baj, legalább kialusszuk magunkat. Ha nincs munka, akkor játszóházba járunk, kitalálunk különböző programokat, egyre többet járunk közösségbe, hogy gyerekek között legyen” – tette hozzá az énekesnő.

Szilvia és Emma sok időt tölthetnek együtt
Forrás: Vasárnap Reggel | Fotó: hot!

A  kedvesével, Györggyel  odafigyelnek arra, hogy egymásra is elég idejük legyen, így megpróbálnak elszökni egy-egy randevúra.

„Ő a turnémenedzserem, szóval, a hétköznapok mellett a koncerteken is együtt vagyunk. A nagyszülők segítségével persze találunk lopott perceket, amikor kettesben lehetünk. Ilyenkor egy vacsora vagy egy mozi abszolút belefér az időnkbe”

– egészítette ki mondandóját Szilvia, akinek hamarosan megjelenik az új albuma, emellett vadonatúj, látványos turnéjával is megörvendezteti a rajongókat idén.

Borítókép: Péter Szabó Szilvia

Forrás: Vasárnap Reggel / Fotó: hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában