Frakcióülés

2023.02.22. 06:17

Balatonfüreden tanácskoznak a kormánypártok politikusai

Az eseményhez az elmúlt három parlamenti ciklus során rendre fontos bejelentések, döntések kapcsolódtak.

Kocsis Máté, a Fidesz (b) és Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2022. szeptember 22-én

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

A politikai szezon nyitányaként a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülést tart mától Balatonfüreden. A parlament tavaszi ülésszakának kezdete előtti tanácskozáson valószínűsíthetően Orbán Viktor miniszterelnök ad helyzetértékelést és szó eshet többek között az orosz–ukrán háborúról, valamint az elhibázott brüsszeli szankciókról is. Várhatóan a frakcióülés második napján Kocsis Máté, a Fidesz és Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője ismerteti a tanácskozás eredményeit – írja a Magyar Nemzet.

Ismert: a miniszterelnök múlt szombaton megtartott évértékelőjében arról beszélt, hogy 2022 volt a legnehezebb, 2023 lesz a legveszélyesebb év a rendszerváltás óta. Továbbá hangsúlyozta, hogy két ellenség, két veszély leselkedik ránk: az egyik a háború, a másik az infláció.

 

A kormánypárti képviselőcsoportok kihelyezett tanácskozásához az elmúlt három parlamenti ciklus során rendre fontos bejelentések, döntések kapcsolódtak.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában