tehetség

2019.01.18. 13:50

Magyarországról áradozott egy interjúban Margot Robbie

Pár éve a Terminal című filmet forgatta nálunk, nagyon jól érezte magát.

Australian actress Margot Robbie attends the New York premiere of 'Mary Queen Of Scots' at Paris Theater on December 4, 2018 in New York City (Photo by Steven FERDMAN / AFP)

A Wall Street farkasa című kasszasiker filmben Leonardo DiCaprio feleségét alakító Margot Robbie újabb, eddig ismeretlen oldalát mutatja meg a decemberben debütált, Két királynő című kosztümös történelmi filmben. I. Erzsébet királynőt alakítja, aki 1558 és 1603 között volt Anglia uralkodója. Bár a filmet nem hazánkban rögzítették, Margot Robbie-nak jó emlékei vannak Magyarországról. – írja a Bors.

Mint tudod, korábban már dolgoztam nálatok. Hál istennek rengeteg amerikai film forog az országotokban, így már csak idő kérdése, és én is visszatérek hozzátok. Nagyon izgalmas volt olyasvalakit alakítani, akinek ekkora hatalma van. Nem akarta vállalni a felelősséget, ami a királynőséggel jár, de ha már így alakult, a legjobbját hozza. Ha nem így tesz, azokban az időkben meg is ölték volna… Fiatalon szakadt ekkora felelősség a nyakába

– áradozott a színésznő Návai Anikónak a Hello Hollywood című műsorában.

Borítókép: Margot Robbie a Két királynő bemutatóján /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!