Kék hírek, bulvár

2009.02.28. 10:46

Balesetek megyeszerte: árokban az autók

Az elmúlt 24 órában hat jelentősebb közlekedési baleset történt Békés megye útjain. Ezekről a rendőrség tájékoztatta lapunkat.

BEOL

Szeghalom felöl Körösladány irányába tartott egy személygépkocsi vezetője, aki feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet, az úttesten megcsúszott és árokba hajtott szombat reggel 6.30 körül. A balesetben a gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Hajnalban Telekgerendás külterületén egy személygépkocsi árokba hajtott, a gépkocsiban tartózkodó három személy közül egy fő súlyos, egy másik személy pedig könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatta lapunkat dr. Virág Zsuzsánna rendőrségi sajtóügyeletes.

Megtudtuk továbbá, hogy tehergépkocsi ütött el egy kerékpárost Gyulán a péntek délelőtti órákban. A tehergépkocsi vezetője a Mátyás király és Szent László utca kereszteződésében jobbra, kis ívben kanyarodott, s a jelzőtábla figyelmeztetése ellenére nem biztosította az elhaladási elsőbbséget a kerékpárosnak, és összeütköztek. A balesetben a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Hasonló baleset történt Szarvason is – tudtuk meg a sajtóügyeletestől. A Kossuth és Hunyadi utca kereszteződésében személygépkocsi ütött el kerékpárost, aki a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványa külterületén egy tehergépkocsi az úttesten megcsúszott, letért az úttestről, fának ütközött, majd az árokba borult. Személyi sérülés nem történt, a keletkezett anyagi kár viszont közel 2 millió forint.

Gyomaendrőd külterületén egy személygépkocsi szintén árokba hajtott, és egy távközlési oszlopnak ütközött. Személyi sérülés itt sem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!