Hírek

2008.06.26. 15:23

Sikerül-e még egyszer a spanyoloknak?

Két héttel ezelőtt még biztosan nem lettek volna ennyien kíváncsiak a Spanyolország– Oroszország elődöntőre, most viszont már a fél világ ezt a meccset várja.

BAMA

Köszönhetően természetesen egyrészt a hagyományoknak fittyet hányva végre világversenyen is eredményesnek tűnő spanyoloknak, valamint a torna legkellemesebb meglepetését okozó, gyönyörűen játszó oroszoknak.

„Ha azt gondoljuk, hogy az orosz csapat ugyanolyan lesz, mint a nyitómeccsen, akkor végzetes hibát követünk el” – jelentette ki Cesc Fabregas, aki a mindent eldöntő 11-est belőtte az olaszok ellen. Az Eb után leköszönő Luis Aragonés is igen óvatosan fogalmazott, egyúttal a riválist irányító kollégáját dicsérte: „nehéz lesz meglepni Hiddinket, de meg fogjuk próbálni” .

Az oroszoknak ezúttal sem a támadások hatékonysága, hanem elsősorban védekezésük megszervezése miatt kell aggódniuk, ugyanis eltiltás miatt nem léphet pályára a hátsó sort összefogó Gyenyisz Kologyin, akit vélhetően Vaszilij Berezuckij helyettesít majd. Hiddink ugyanazt a játékot ígéri támadásban, amit eddig nyújtott csapata: „mi mindig olyan futballt játszunk, amely a technikai képzettségre épül, és ezt bármikor öröm nézni”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!