Labdarúgás

2018.03.16. 16:11

Tévés meccsen a Győrt fogadják a lila-fehérek

A NB II.-es bajnokságban vasárnap 14 órakor a tabella harmadik helyén álló, negyven pontos Békéscsaba 1912 Előre együttese a táblázat hetedik helyét elfoglaló, eddig harmincöt pontot gyűjtött ETO FC Győr csapatát fogadja a Kórház utcában.

V.L.

Boér Gábor, a békéscsabaiak vezetőedzője a következőket mondta az esélyekről: – A hétközi kupafiaskót ki kell javítanunk. A jó erőkből álló Győr ellen bizonyítanunk kell, hogy egységes a csapatunk. Ehhez viszont mindenkinek sokkal jobb teljesítményt kell nyújtania mint a Balmazújváros ellen. A sérültjeink száma gyarapodott, hiszen szerdán Tóth Dániel is megsérült, mellette Dlusztus Andrásra, Pilán Márkóra, Szalai Dánielre, és Ilyés Tamásra sem számíthatok. Lustyik Levente az U19-es válogatottal készül, amely március 21-étől Macedóniában szerepel az Európa-bajnoki elitkörben, ahol Anglia, Macedónia és Lettország ellen lépnek pályára.

A győri együttes keretében több korábbi csabai labdarúgó is szerepel, így Bagi István és Vadász Viktor. Nem lehetett ott a pályán a korábbi Előre játékos, Koszó Balázs, aki a Cegléd elleni találkozó 59. percében ütközött az egykori csabai kapussal, Mursits Rolanddal, és súlyos koponya sérülést szenvedett. Koszó Balázson a találkozó után életmentő műtétet hajtottak végre, és a tavaszi idényben már nem léphet pályára.

A vasárnapi találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában