atlétika

2018.04.18. 10:23

Csak egy ukrán és egy kenyai futó előzte meg Gregor Lászlót

Két szlovákiai versenyen is megmérettetett a hétvégén Gregor László, a Kopp-Békéscsabai AC kitűnő futója. Galántán győzött, míg a Dévény–Pozsony viadalon harmadik lett.

– Galántán egy sprintszámban, 2500 méteres távon nyertem. Vasárnap a nagy hagyományokkal rendelkező, idén már hetvenedik alkalommal megrendezett Dévény–Pozsony 11,6 kilométeres futóversenyen vettem részt. Itt az ellenfelekkel is megküzdve, végig szembeszélben futva a harmadik helyen értem célba egy kenyai és egy ukrán futó mögött – számolt be a versenyeiről Gregor László, aki a soron következő hétvégén a békéscsabai Nemzetközi Sportgálán fut, majd jön a tavasz legfontosabb versenye, a 10000 m-es országos bajnokság.

A hétvége másik szép békéscsabai eredménye Mihály Réka nevéhez fűződik, aki a budapesti Vivicitta Városvédő Futáson a debreceni Bojtor Lászlóval egy 2 fős váltóban teljesítette a 21 km-t. Az időjárás nagyon megnehezítette a dolgukat, hidegben indultak és melegben váltogatva a harmadik–negyedik helyen futottak, s végül nagy hajrában negyedikként értek be a célba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában