Asztalitenisz

2024.03.17. 14:48

Nagy csaták az eleki viadalon

Eleken immáron tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Március 15. Kupa asztalitenisz versenyt.

Verasztó Lajos

Párosban győztes Baranyi József, Szilágyi Lívia kettős

Forrás: Vármegyei szövetség

A viadalon csaknem százan álltak asztalhoz, és a vármegye legjobbjai garantálták a színvonalas mérkőzéseket. Szelezsán György Elek polgármestere, egyben a verseny fővédnöke köszöntötte a megjelenteket, és kiemelte, hogy a jövőben is támogatja a város az asztalitenisz sportot. A megnyitó után a páros verseny számokkal kezdődött a verseny, ahol kiváló mérkőzéseket láthattak a megjelentek. Ebben a kategóriában végül a jól összeszokott Baranyi József, Szilágyi Lívia duó győzött megismételve a korábbi évek sikereit. Egyéniben a nyílt versenyszámban a békésiek örülhettek, hiszen a két kiemelt játékosuk vívta  a döntőt, amely során Balogh Ágnes Kíra állhatott a dobogó legmagasabb fokára. 

A főcsoportból kiesett játékosok a vigasz versenyben küzdöttek tovább. Itt a hazai egyesület színeiben két Eleki ASE játékos döntőzött, így biztos volt, hogy otthon tartják a kupát. Női egyéniben az ASE Orosháza fiatal tehetsége Bényei Nelli győzött a rutinos sarkadi dr. Siposné Boldog Angelika ellen.

Eredmények

Nyílt páros: 1. Szilágyi Lívia, Baranyi József (Békési TEAM), 2. Sarkadi Árpád, Styr György (Gyulai AK), 3. Csarnai Gábor, Sebestyén Sándor (Békési TE) és Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra (Békési TEAM).

Női egyéni: 1. Bényei Nelli (ASE Orosháza), 2. Dr. Siposné Boldog Angelika (Sarkadi Pelikán SE), 3. Máté Andrea (Sarkadi Pelikán SE) és Sonkoly Soós Éva (Eleki ASE).

Nyílt egyéni: 1. Balogh Ágnes Kíra (Békési TEAM), 2. Ágota Csilla (Békés TEAM), 3. Sebestyén Sándor (Békési TE) és Krajczár Dávid (Tótkomlósi ASE).

Vigasz verseny: 1. Turóczy András (Eleki ASE), 2. Kecskeméti János (Eleki ASE), 3. Máté Andrea (Sarkadi Pelikán SE) és Mátyási Henrietta (Békéscsabai ASE). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában