Labdarúgás

2024.01.10. 13:51

Három új játékost igazolnak az elekiek

Bár a vármegyei labdarúgásban csak január 15-én kezdődik meg a hivatalos téli átigazolási időszak, az első „cseppek” máris érkeznek a zuhanyhíradóból.

Bakulya Mihály

Puporka Róbert visszatér Elekre

Fotó: Bencsik Ádám

A viharsarki II. osztályban érdekelt eleki csapat például kapussal és két gólerős támadóval erősíti meg sorait tavaszra. A határvárosiaknál a hétvégi Békés Vármegyei Teremkupán már be is mutatkozott a két új szerzemény. A 23 éves Nagy Ede legutóbb Gyulán szerepelt, ahol együtt játszott a játékos-edzővel, Nagy Gergellyel. A másik frissen igazolt támadó Puporka Róbert Elemér (25) lesz, aki féléves kétegyházi kitérőt követően tér vissza, és az ott szerzett 11 találata kiváló ajánlólevél. Az elekieknek azonban elsősorban hátul akadtak gondjaik az őszi idény során, ezért is gondoltak a tapasztalt kapus, Kurta Lajos (33) leigazolására, aki az I. osztályú Medgyesbodzás állományában volt legutóbb, ám hetekkel az évad vége előtt elköszönt a zöld-fehérektől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában