Az országos főkapitány adta át

2024.06.11. 06:55

Tiszti kinevezésüket vették át ketten is Békésből

Ketten vették át a minap tiszti kinevezésüket dr. Balogh János altábornagytól, országos rendőrfőkapitánytól Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban Békésből.

Nyemcsok László

Leuca Anita és Székács Viktor Gábor is átvette kinevezését

Forrás: Békés vármegyei rendőrség/Facebook

Leuca Anita rendőr törzsőrmesterből lett főhadnagy, miután határrendészeti szakirányon diplomázott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Szakmai pályafutását 2015-ben járőrtársként kezdte a Készenléti Rendőrségen, majd határrendészeti rendőr végzettséget szerzett Szegeden, és a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre került először határrendész, majd főhatárrendész beosztásba. Munka és az egyetemi tanulmányai mellett 2021-ben felsőfokú komplex nyelvvizsgát tett angol nyelvből.

Vele együtt vehette át kinevezését Székács Viktor Gábor is, aki a Gyulai Rendőrkapitányság helyszínelő és balesetvizsgálója. Ő a zászlósi váll-lapot cserélte főhadnagyira. Éppen 22 éve rendőr, eddig mindvégig rendészeti szakterületen szolgált. Nyolc évig Szarvason, majd egy évet Tolna megyében, és 2011-től Gyulán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában