Labdarúgás

2024.01.31. 10:12

Ezüstérem a Miklós kupáról

A Békéscsaba 1912 Előre SE U8-as csapata a XIII. Miklós kupa mezőnyében lépett pályára Törökszentmiklóson.

Bakulya Mihály

Az ezüstérmes csabai együttes

Belicza Zoltán, a fiatalok trénere a tornáról elmondta, csapata a csoportmérkőzéseket egy döntetlennel kezdte a KTE lila csapata ellen, majd két győzelemmel (Gyulasport, Szolnok) sikerült a B jelű csoport élén végeznie. Az lila-fehér gárda lendülete az elődöntőben is kitartott, talán a torna legjobb játékával, esélyt sem hagyva a KTE fehér együttesének, nagyarányú győzelemmel jutott a döntőbe. A fináléban ismét  KTE lila alakulatával találták szembe magukat, de ezúttal rosszul kezdtek és az elején két megingásunkat gólra váltotta az ellenfél. A szépítés ugyan összejött, de az arany nem, a csapat ezen túlmenően egy egyéni elismerést is bezsebelhetett, Dajka Richárd a gólkirályi címet érdemelte ki.  

– Nagyon hasznos tornán vettünk részt, ahol jó mérkőzéseket játszottunk. Voltak remek támadásvezetések, egyre jobban veszik észre a gyerekek az együttműködés lehetőségeit. Talán egy kicsit a sebesség és a dinamika hiányzott néhány játékosomból ezen a hétvégén – értékelt Belicza Zoltán.  

A csapat tagjai: Béres Balián, Csizmadia Kolos, Dajka Richárd, Fári Nikolász, Hugyecz Dániel, Kis Donát Gellért, Oláh Botond, Provosinszki Szabolcs, Serák Márton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában