Labdarúgás - NB III

2024.01.31. 07:15

Erővel jobban bírták a ladányiak

Második tesztmeccsét játszotta kedden este Gyulán a Körösladány MSK NB III.-as csapata. A sárrétiek ellenfele a romániai III. ligában szereplő Székudvar együttese volt, amely hatvan percen át tudta megnehezíteni a dolgukat.

Bakulya Mihály

Kertész Dániel az első félidőben nem unatkozott a ladányiak kapujában.

Forrás: Archív fotó

Fotó: Kovács-Goda József

Körösladány MSK–Székudari SC 6–3 (3–2)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Gyula. Vezette: Bálint Z.

Körösladány: Kertész – Malkócs, Raducu (Wéber, 46.), Krajcsó, Bakk (Kovács Zs., 46.) – Sztankó (Szántó, 46.), Zelenyánszki, Czirok (Szabó L., 46.), Farkas J., Szilágyi – Talpalló N. (Rajsli, 75.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Farkas J. (23., 37. – 11-esből), Talpalló N. (32.), Krajcsó (52.), Szabó L. (68.), Malkócs (83.), ill. Daima (35.), Miuntas (42.), Todina (76.).

Nagy iramban kezdtek a csapatok, a védelmek a játékrész közepéig jól álltak a lábukon. Ekkor egy szép akció végén Farkas János törte meg a gólcsendet, a félidő utolsó harmadában pedig még két-két alkalommal mattolták a felek a kapusokat. A székudvariak szünet után is méltó partnereknek bizonyultak, ám negyedóra múltán egyre inkább erőt vett rajtuk a fáradtság. Ekkor már nem jelentettek veszélyt a ladányiak győzelmére, akik a góljaikat változatos palettán mozogva érték el.

A Sebes-Körös parti együttes legközelebb szombaton 11 órától a Termál FC vendégeként lép pályára. Hír még a háza tájáról, hogy a február 10.-ére tervezett Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. elleni edzőmeccset a házigazdák kéréséhez igazodva egy nappal korábban, péntek este 19 órától lejátsszák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában